Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Bani pentru reparaţii capitale la Secţia de Oncologie a Spitalului Judeţean Alba

Publicat

Consiliul Judeţean Alba a comunicat oficial faptul că au sosit fondurile solicitate de Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba pentru renovarea Secţiei de Oncologie a unităţii spitaliceşti. Suma de 776.000 de lei a fost alocată prin ordin al Ministerului Sănătăţii şi va fi folosită pentru lucrări de reparaţii capitale.

„Este o veste foarte bună, acești bani se adaugă la fondurile pe care le alocă Consiliul Județean Alba pentru proiectul de modernizare. Am găsit înțelegere la nivelul Guvernului și intervențiile făcute de toți cei interesați, de la Consiliul Județean, până la primarul Mircea Hava și parlamentarii noștri, au adus acești bani la Alba Iulia, pentru a fi investiți în spital. Este o reușită a echipei noastre, ce demonstrează, încă o dată, că ne interesează soarta oamenilor din județul Alba” a afirmat preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dmitrel.

Potrivit declaraţiilor lui Ion Dumitrel, fondurile alocate Secţiei de Oncologie a Spitalului Judeţean Alba vor fi folosite pentru a creşte confortul pacienţilor şi calitatea actului medical.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: Amendament la bugetul pentru 2012: Deputatul Potor cere bani pentru Secţia de Oncologie, biserici şi renovarea Bazinului Olimpic | alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax