Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Alexandru Bărbat, Emil Goța și Marius Rotar – câștigătorii turneului „Supremia Golf Cup” de la Pianu de Jos

Publicat

Cea de a treia ediţie a Supremia Golf Cup s-a desfăşurat, sâmbătă, în incinta Clubului de Golf „Paul Tomiţă” din Pianu de Jos. Evenimentul, organizat de compania „Supremia Grup” a urmărit stimularea practicării sportului în aer liber, dar şi exploatarea potenţialului business.

Ca în anii precedenţi, la turneu au fost aşteptaţi să participe peste 200 de persoane, reprezentând elita jucătorilor de golf amator din ţară şi străinătate, parteneri şi colaboratori ai companiei, dar şi reprezentanţi ai oficialităţilor locale şi mass media. Anul acesta, s-au înscris 38 de jucători, printre care Ioan Popa (Transavia), care este considerat „revelaţia” ultimelor turnee de golf, Dorin Mateiu (Elit), Emil Goţa (Elis Pavaje) şi Daniela Sima (Sellgros). Chiar dacă temperaturile au fost mai scăzute faţă de cele specifice sezonului şi vântul a înregistrat unele intensificări locale, acestea nu au împiedicat desfăşurarea turneului.

Supremia Golf Cup este un turneu open, iar înscrierea a fost liberă. Anual, la această competiţie participă jucători de golf amatori, legitimaţi la cluburile de golf membre ale Federaţiei Române de Golf sau Federaţiei Internaţionale de Golf.

Compania „Supremia Grup” a fost înfiinţată în urmă cu 11 ani, în 2000, cu un capital privat integral românesc şi este liderul pieţei de ingrediente alimentare din România. În cursul acestui an, „Supremia Grup” a inaugurat noul sediu central al companiei, la Alba Iulia, o investiţie de peste 9 milioane de euro. Cifra de afaceri a companiei a atins în 2010 pragul de 24 de milioane de euro.

Supremia Golf Cup – 7 mai 2011

Categoria Juniori – Mădălina Bunea, 26 pct
Categoria Lady – Mihaela Mureşan, 28 pct

Categoria a II-a, Locul I – Marius Rotar, 42 pct
Categoria a II-a, Locul II – Florin Popa, 40 pct
Categoria a II-a, Locul III – Cristian Biriş, 36 pct

Categoria I, Locul I – Emil Goţa, 39 pct
Categoria I, Locul II – Dan Jacota, 36 pct
Categoria I, Locul III – Ioan Popa, 36 pct

Categoria BRUT – Alexandru Bărbat, + 15

Longest Drive – Dan Jacota, 220 m
Nearest to the pin – Dan Ursu, 5 m

[nggallery id=70]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax