|

Surpriza surprizei în PSD Alba. Rectorul Daniel Breaz renunță la candidatura pentru Senat, dacă va rămâne pe locul doi pe liste

Daniel Breaz1Rectorul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Daniel Breaz nu va candida pentru o funcție în Senat de pe locul doi, pe listele PSD Alba. Potrivit lui Breaz, ce s-a decis la nivel local nu este bătut în cuie, iar o decizie finală se va lua la sfârşitul acestei săptămâni, în Biroul Executiv Național. Însă un lucru este cert: el candidează doar dacă este pe prima poziție pe liste.

Lipsa rectorului din liste ar putea putea cauza un prejudiciu de imagine PSD-ului, care părea că încearcă să facă o reformă în partid și să promoveze oameni noi. 

După ce PSD Alba a făcut publică lista cu numele și ordinea candidaților pentru alegerile din 11 decembrie, una dintre surprize a fost plasarea pe locul doi a rectorului Daniel Breaz, care anunțase deja că va candida doar dintr-o poziție perfect eligibilă. Rectorul își menține declarațiile și spune că nu se va regăsi în listele PSD-ului dacă nu are primul loc la Senat.

Daniel Breaz a declarat că lista întocmită la Alba Iulia și trimisă la București a fost făcută „de un om care încă se mai crede președintele partidului” și că lista va suferi modificări în urma adunării Biroului Executiv Național.

Acesta nu a declarat mai multe și nu a spus la cine face referire când spune că „încă se mai crede președinte”, însă se pare că lista a fost întocmită de liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu și votată fără probleme în Biroul Politic Județean.

Decizia finală privind ordinea pe liste se va lua în data de 22 octombrie la București.

Citește și Profil de candidat: GROFUL APUSENILOR, Corneliu Olar lasă „Casa Albă” de la Horea pentru influența și imunitatea din Casa Poporului

Citește și Profil de CANDIDAT EȘUAT: Deputatul Călin Potor, eliminat politic de PSD Alba. Greșelile care i-au distrus cariera

URL scurt: http://alba24.ro/?p=525293avatar Publicat de pe 18 octombrie 2016 şi actualizat pe 24 octombrie 2016.
Publicat în Alegeri 2016, EVENIMENT, POLITICA.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Un comentariu pentru “Surpriza surprizei în PSD Alba. Rectorul Daniel Breaz renunță la candidatura pentru Senat, dacă va rămâne pe locul doi pe liste”

  1. Astia din PSD parca-s idioti. Cum dracu sa pui primul pe lista un primar de comuna unde intoarce uliul, inaintea unui rector cunoscut de o tara intreaga? Plus ca asta daca si iese, va dati seama cata minte are?
    Darzule, te mai miri c-o iei in gura?

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Comentate recent

  • viorel: Vorbiti ca sa va aflati in treaba , lucrurile nu au fost chiar asa Filipescu ala e o **** ***** care il...
  • Carneala ilie: Sofer cat b caut de lucru
  • Ion: Ianuarie 39 lei. Februarie 56 lei. Martie 73 lei..Ori ei sunt batuti in cap ori noi ca ii lasam sa isi bata joc...
  • Pentru tinerii antrepernori: Proiectul trebuie sa îl ai deja făcut de mult ,nu acum când ai auzit de acești bani sa...
  • Alin: În parcare sus la Parcul dendrologic circula 2 vulpi printre mașini

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI