Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SURSE: ALDE Alba a dizolvat trei organizaţii din judeţ, din cauza rezultatelor foarte slabe la alegerile parlamentare

Publicat

alde_97349000ALDE Alba a dizolvat trei organizaţii locale din judeţ. Decizia a fost luată vineri după-amiaza, într-o şedinţă a conducerii organizaţiei judeţene. Potrivit unor surse, motivul ar fi rezultatele foarte slabe obţinute la alegerile parlamentare din decembrie.

Cele trei organizaţii care au fost dizolvate sunt cele din Ponor, Râmeţ şi Poşaga.

La Ponor, a fost exclus din partid preşedintele organizaţiei şi un consilier. Potrivit aceloraşi surse, în comună ALDE a obţinut doar 5 voturi pentru Camera Deputaţilor.

La Râmeţ, a fost, de asemenea, exclus preşedintele organizaţiei. La parlamentare a reuşit să adune doar 12 voturi pentru formaţiunea politică pe care o reprezintă.

La Poşaga şi-au pierdut apartenenţa la ALDE preşedintele organizaţiei şi cei doi consilieri. În această comună, ALDE a adunat 20 de voturi la parlamentare.

Din informațiile primite se pare că deciziile au fost luate cu votul majorității, existând 1-2 voturi contra și câteva abțineri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax