Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

SURSE: Liberalul Teodor Atanasiu, una dintre propunerile pentru funcția de ministru al Transporturilor

Publicat

Senatorul liberal de Alba Teodor Atanasiu este unul dintre cei propuși pentru ocuparea funcției de ministru al Transporturilor, după retragerea candidaturii pentru această funcție a lui Ovidiu Silaghi, informează Hotnews.ro, prin surse din interiorul PNL. Acestea mai susțin că liberalii aveau informații că DNA-ul va începe un dosar împotriva lui Ovidiu Silaghi și că în ultima săptămână au circulat în interiorul PNL mai multe propuneri pentru Ministerul Transporturilor.

Ovidiu Silaghi și-a retras candidatura pentru funcția de ministru al Transporturilor după ce DNA a cerut începerea urmăririi penale împotriva deputatului PNL Ovidiu Silaghi, pentru trafic de influență. Procurorii DNA îl acuză pe Silaghi că ar fi luat mită 200.000 de euro de la afaceristul Nelu Iordache (arestat deja în alt dosar) pentru a nu-i rezilia contractele aflate în curs. Ovidiu Silaghi fusese propus de PNL pentru funcția de ministru al Transporturilor, după ce fostul ministru, Relu Fenechiu, a fost condamnat în prima instanță la cinci ani de închisoare.

Teodor Atanasiu, Marius Nicoară și Cristian Buican au fost propuși de diverși lideri din teritoriu ca posibili înlocuitori ai lui Silaghi, dar nu s-a discutat la nivelul conducerii și nu au girul lui Crin Antonescu”, au explicat sursele citate, pentru Hotnews.ro.

Teodor Atanasiu, fost ministru al Apărării în guvernul Tăriceanu, este în prezent președinte PNL Alba. În urmă cu un an, DNA Cluj a dispus urmărirea penală a acestuia pentru infracțiuni comise la legea referendumului. Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Cluj au început urmărirea penală față de Teodor Atanasiu – deputat, președinte al organizației județene PNL Alba, pentru folosirea influenței în scopul obținerii unor foloase de natură electorală partidului politic din care face parte, pentru promisiune, oferire sau dare de bani, bunuri sau alte foloase în scopul de a determina alegătorul să voteze în cadrul referendumului.

Marius Nicoară este senator de Cluj, fost președinte de Consiliu Județean. În 2010 a fost surprins de jurnaliști în timpul unei ședințe de plen la Senat când viziona un film indecent în timpul dezbaterilor la legea pensiilor. Senatorul a comentat ulterior: „Nu este vorba despre un film pentru adulți, ci este vorba pur și simplu de un mail pe care l-am primit de la un coleg, în care e vorba despre cu totul altceva. Nu are nicio legătura cu filme pentru adulți. Este un mail glumeț. Nu este absolut nimic acolo indecent. Este doar un masaj thailandez versus masaj american”.

Cristian Buican este președintele PNL Vâlcea, după ce în 2009 a câștigat alegerile interne învingându-l pe Emilian Frâncu, primarul suspendat al Râmnicului și aflat în arest preventiv pentru fapte de corupție.

Sursa: Hotnews.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: VIDEO | Liberalii din Alba: „Teodor Atanasiu nu va fi numit în funcția de ministru al Transporturilor” | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax