Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Suspecţi de înșelăciune și furt în dauna unui magazin din Abrud, prinşi în trafic, pe DN74, de poliţişti. O femeie din Huedin, cu dosar penal

Publicat

casa marcat magazin Poliţiştii din Abrud au identificat, în trafic, pe DN74, o femeie și doi bărbați din orașul Huedin, județul Cluj, bănuiți de înşelăciune şi furt, fapte sesizate de reprezentanta unui magazin din oraş. Întregul prejudiciu a fost recuperat. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 22 martie, în jurul orei 19.10, Poliția Oraşului Abrud a fost sesizată de către vânzătoarea unui magazin din oraş, cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni de înşelăciune.

Cu ajutorul informaţiilor oferite de victimă, la scurt timp de la sesizarea faptei, patrula intercomunală de siguranţă publică a depistat şi oprit în trafic, pe DN 74, pe raza localităţii Bucium Cerbu, un autoturism în care se aflau 4 persoane, 3 bărbaţi şi o femeie, ce corespundeau descrierilor făcute de victimă.

Miercuri seara, în jurul orei 19.00, femeia, în vârstă de 30 de ani şi doi dintre tinerii identificaţi în autoturism, toţi din oraşul Huedin, judeţul Cluj, au intrat într-un magazin din Abrud, unde s-au prezentat la casă cu bunuri în valoare de 20 de lei, pe care au intenţionat să le plătească cu o bancnotă de 500 de lei. Ulterior, femeia i-a spus casierei că s-a răzgândit şi i-a cerut bancnota înapoi, însă la restituirea restului primit a dat cu 200 de lei mai puţin.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că, în timp ce s-a aflat în magazin, femeia a sustras diverse bunuri, în valoare totală de 450 de lei, pe care le-a ascuns într-o sacoşă.

Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit reprezentanţilor societăţii comerciale păgubite, iar faţă de femeia de 30 de ani au întocmit dosar penal în care este cercetată sub aspectul comiterii infracțiunilor de înşelăciune şi furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax