Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sute de amenzi, în valoare de peste 130.000 de lei, aplicate de polițiștii din Alba, în weekendul prelungit de Sfânta Maria. 16 şoferi au rămas fără permise

Publicat

politie

politie, amenzi, ipj Peste 160 de poliţişti din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale şi alte formaţiuni au acţionat zilnic, pentru menţinerea siguranţei publice, prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi prevenirea accidentelor rutiere, pe timpul manifestărilor prilejuite de Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului.

În perioada 12-15 august, au fost aplicate aproape 600 de amenzi de peste 130.000 de lei. Au fost reţinute 16 permise de conducere, din care trei pentru consum de alcool şi au fost constatate 27 de infracțiuni, din care 23 de natură judiciară. Totodată, trei persoane au fost depistate în flagrant delict în timp ce comiteau infracțiuni şi a fost prins un urmărit la nivel naţional.

Poliţiştii, alături de jandarmi şi poliţişti locali, au fost prezenţi în locurile în care au fost organizate manifestări publice, astfel că, în această perioadă, în judeţul Alba, nu au fost înregistrate evenimente grave de tulburare a ordinii şi siguranţei publice, transmite IPJ Alba.

Pe principalele artere rutiere din judeţ, poliţiştii din structurile de poliţie rutieră au acţionat pentru prevenirea accidentelor şi ambuteiajelor, fluidizarea şi controlul traficului rutier dar şi pentru combaterea excesului de viteză.

În această perioadă, au fost aplicate 582 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 132.175 lei, din care 86 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice şi 477 privind circulaţia pe drumurile publice.

Dintre sancţiunile la regimul rutier, 304 au fost aplicate pentru depăşirea limitei legale de viteză.

În total, poliţiştii au intervenit la 153 de evenimente, din care 145 au fost semnalate prin SNUAU 112.

Citeşte şi Un tânăr de 20 de ani din Cricău, dat în urmărire generală, a fost prins de poliţiştii din Sebeş. Este condamnat la doi ani de închisoare

Vezi şi Prinși în flagrant, în timp ce furau combustibil dintr-un camion parcat. Trei bărbați din Blaj, cu dosar penal

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax