Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sute de amenzi în valoare de peste 170.000 de lei, aplicate IPJ Alba. Au fost reținute 24 permise de conducere

Publicat

politist rutiera amenda În săptămâna precedentă, poliţiştii din Alba au aplicat 804 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 175.590 lei, în cadrul acţiunilor ce vizează prevenirea faptelor  antisociale şi asigurarea unui trafic rutier sigur. Au fost constatate 11 infracţiuni, din care 5 în flagrant delict.

În perioada 22 – 28 august, poliţiştii din judeţul Alba au organizat 33 de acţiuni punctuale ce au avut ca scop creşterea gradului de siguranţă publică, prevenirea infracţiunilor şi asigurarea unui trafic rutier sigur.
În cadrul acestor acţiuni au fost constatate 11 infracţiuni, dintre care 6 de natură judiciară, 4 la regimul circulaţiei rutiere şi una de altă natură. Dintre infracţiunile descoperite, 5 au fost constatate în flagrant delict.

Au fost aplicate 804 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 175.590 lei, dintre care 61 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică, prevăzute de Legea 61/1991, 708 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, restul de sancţiuni fiind aplicate la alte acte normative.
Dintre sancţiunile la regimul rutier, 504 au fost aplicate pentru depăşirea regimului legal de viteză.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 24 permise de conducere, din care 3 pentru alcool şi două pentru depăşirea limitei legale de viteză cu peste 50 de kilometri/oră şi au retras 8 certificate de înmatriculare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax