Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sute de amenzi pentru viteză, date de IPJ Alba, în cadrul acţiunii „Speed”. 10 şoferi au rămas fără permise

Publicat

politie

masina politie radar monitorizare trafic Poliţiştii din Alba au dat peste 900 de amenzi, au reţinut 10 permise de conducere şi au retras 10 certificate de înmatriculare, în urma acţiunii „SPEED”, derulate în perioada 17 – 23 aprilie, pe raza judeţului.

De asemenea, au constatat cinci infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

În total, au fost aplicate 913 sancțiuni contravenționale, din care 743 pentru  depăşirea regimului legal de viteză. De asemenea, au fost reținute 10 permise de conducere și au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

Acţiunea „SPEED” s-a derulat sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, pentru salvarea de vieți și pentru creșterea siguranței traficului rutier, prin impunerea respectării regimului legal de viteză.

Vezi şi A condus cu peste 150 km/h pe DN1. Un tânăr din Galda de Jos a rămas fără permis, după ce a fost oprit de poliţie

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax