Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Taberele pentru remarcarea traseelor turistice în 2016, din judeţul Alba. Voluntarii continuă acţiunile pentru siguranţa turiştilor pe munte

Publicat

12001081_10153593397864029_3882268495225991451_o Consiliul Județean Alba continuă, pentru al treilea an consecutiv, seria taberelor de remarcare trasee turistice în vederea omologării lor și pentru sporirea siguranței turiștilor pe munte.

Și anul acesta, ca de altfel de 3 ani încoace, acțiunile beneficiază de suportul unor ONG-uri de profil, din județele Cluj și Alba, respectiv Asociația Ecouri Verzi Cluj Napoca, CETM Albamont Alba Iulia, CCN Cluj Napoca, Fundația Potaissa Turda și Trascău Corp Zlatna, la care se adaugă sprijinul, logistic, material și uman al Serviciului Public Salvamont Alba.

Toate aceste cluburi susțin acțiunile voluntar, în sprijinul turiștilor care să se bucure de peisajele din județul Alba, prin drumeții pe traseele turistice reabilitate. Desigur, toți cei care doresc să dea o mână de ajutor sunt bineveniți, indiferent dacă sunt persoane particulare, iubitori de munte, sau sunt membrii unor cluburi de profil.

Programul taberelor de anul acesta e următorul:

– Cheile Râmețului: 15-17 iulie

– zona Gârda: 9-11 septembrie,

– Masivul Bedeleu sau Cheile Aiudului: 7-9 octombrie (în Bedeleu, acțiuni punctuale).

„Practic, după ultima tabără din luna octombrie (între timp, vor mai avea loc acțiuni punctuale, de o zi, pentru locații unde nu sunt necesare organizarea de tabere), vom avea pregătite pentru omologare peste 90% din traseele județului”, a transmis Adrian Puiulet, Serviciul Turism, Consiliul Județean Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax