Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr de 18 ani din Alba Iulia, cercetat pentru furt de bunuri din subsolurile blocurilor. A fost reclamat de un proprietar şi prins în flagrant de poliţişti

Publicat

hoti locuinta apartament spargereUn tânăr în vârstă de 18 ani din Alba Iulia este cercetat de poliţişti întrei cazuri de furt şi alte şapte tentative de sustragere de bunuri din boxe aflate la subsolurile unor blocuri din oraş. A fost prins în flagrant, în noaptea de luni spre marţi, la un imobil de pe strada Bogdan Petriceicu Haşdeu din Alba Iulia, după ce un proprietar a sunat la poliţie.

În urma unei sesizări primite de la un cetăţean din municipiul Alba Iulia, conform căreia, în noaptea de 25/26 mai, din subsolul blocului în care locuieşte au fost sustrase bunuri, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţie Municipiului Alba Iulia au efectuat verificări, împrejurare în care a fost depistat R.C., de 18 ani, din Alba Iulia, care încerca să sustragă bunuri din interiorul altei boxe situată la subsolul aceluiaşi bloc, transmite IPJ Alba.

Din primele cercetări ale poliţiştilor a rezultat că tânărul este cel care a sustras mai multe scule electrice, chei metalice şi alte bunuri pe care ulterior le-a vândut. În acest caz prejudiciul a fost recuperat integral.

Totodată, poliţiştii au stabilit că R.C. este bănuit de comiterea, în decursul lunilor ianuarie şi februarie, a altor două furturi din subsolurile unor blocuri de pe străzile Arieşului şi Livezii, prin care a creat prejudicii în valoare de 1.200 de lei şi a 7 tentative de furt din boxe aflate la subsolul unor blocuri situate pe străzile Marcus Aurelius şi Energiei din Alba Iulia.

Faţă de R.C. a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracționale şi recuperarea prejudiciilor produse prin faptele sale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax