Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr de 20 de ani din Alba Iulia REŢINUT după ce a încercat să fure din două autoturisme parcate. Avea antecedente penale şi se afla sub control judiciar

Publicat

furt masina autoUn tânăr în vârstă de 20 de ani din Alba Iulia, bănuit de tentativă de furt, a fost identificat şi reţinut de poliţişti imediat după ce a încercat să sustragă bunuri din două autoturisme parcate în spatele unui bloc de pe strada Arieşului din municipiu.

Potrivit IPJ Alba, în noaptea de 3/4 noiembrie, în jurul orei 00.10, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin 112 de cu privire la faptul că, în parcarea din spatele unui bloc de pe strada Arieşului, a fost observat un individ care încearcă să sustragă bunuri din autoturisme.

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat un autoturism a cărui geam de la portieră era spart şi unul al cărui geam prezenta urmele unei lovituri.

Proprietarii celor două autoturisme nu au reclamat furtul vreunui bun din interiorul acestora.

La scurt timp, poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia l-au depistat, în apropiere de zona respectivă, pe M.N., de 20 de ani, din Alba Iulia, un tânăr cunoscut cu antecedente penale privind fapte de furt şi aflat sub control judiciar.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că el este bănuit de comiterea celor două tentative de furt motiv pentru care a fost condus la sediul Poliţie Municipiului Alba Iulia, iar împotriva sa a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

Vineri, 4 noiembrie, M.N. va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax