Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr de 21 de ani din Alba Iulia, cu antecedente penale, REŢINUT pentru FURT. A sustras aparatură electrică dintr-o hală din oraş

Publicat

arestat, catuse Un tânăr în vârstă de 21 de ani din Alba Iulia a fost reţinut de poliţişti şi va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, după ce a fost prins în flagrant în timp ce fura aparatură şi materiale dintr-o hală din oraş. Tânărul are antecedente penale, fiind cercetat în alte cazuri de furt din locuinţe şi sediile unor firme.

Poliţiştii de investigaţii criminale au stabilit că N. D., de 21 de ani, din municipiul Alba Iulia, este bănuit de comiterea, în data de 13 iunie, a unei infracţiuni de furt.

Acesta a sustras, dintr-o hală de confecţii metalice din Alba Iulia, aparatură electrică şi alte materiale (cablu electric), fiind surprins de o patrulă mixtă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia.

Tânărul mai este cercetat în alte dosare penale. În perioada 2013 – 2014 a pătruns în incinta unor societăţi comerciale şi locuinţe, de unde a sustras mai multe piese auto, aparate electrocasnice, fier beton, panouri electrice, alte bunuri.

Marţi, a fost dispusă punerea în mişcare a acţiunii penale şi a reţinerii pentru 24 ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

Tânărul a fost depus în Centrul de Reţinere si Arestare Preventivă din cadrul IPJAlba.

Furtul din 13 iunie l-a dat la o firmă de pe strada Emil Racoviţă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax