Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr de 27 de ani, cercetat pentru conducere fără permis după ce a produs ACCIDENT, la Bistra. A intrat cu maşina într-un utilaj forestier

Publicat

taf utilaj forestier Un tânăr de 27 de ani din comuna Bistra este cercetat pentru conducere fără permis după ce a fost implicat într-un accident rutier, în 19 aprilie. Acesta a pierdut controlul unui autoturism, pe drumul din localitate, şi a intrat în coliziune cu un utilaj forestier parcat.

Poliţiştii Postului de Poliţie Bistra au întocmit marţi dosarul de cercetare penală, pentru conducere fără permis, faţă de tânărul de 27 de ani.

Accidentul s-a produs în 19 aprilie,  când acesta a condus un autoturism, pe drumul comunal 97, pe raza comunei Bistra, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

La un moment dat, tânărul a pierdut controlul asupra autoturismului şi a intrat în coliziune cu un utilaj forestier ce era parcat pe marginea carosabilului.

În urma accidentului nu au fost înregistrate victime omeneşti.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax