Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr de 27 de ani din Alba Iulia, REŢINUT după ce şi-a agresat fosta iubită şi pe prietenul acesteia. I-a surprins plimbându-se prin oraş

Publicat

plimbare de mana Un tânăr în vârstă de 27 de ani din Alba Iulia este cercetat pentru lovire, ameninţare şi tulburarea liniştii publice, după ce a agresat două persoane care se plimbau prin Cetatea Alba Carolina. Una dintre cele două persoane era fosta lui iubită, care era alături de alt tânăr. Furios, agresorul şi-a ameninţat victimele cu alte violenţe dacă vor anunţa poliţia. În cele din urmă, a fost reţinut însă de poliţişti, iar procurorii au dispus cercetarea sa în stare de libertate.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Alba Iulia au documentat activitatea infracțională a lui M.A.A., de 27 de ani, din municipiu, care este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Miercuri, 20 mai, în jurul orei 14.15, în timp ce se afla pe strada Unirii, din Alba Iulia, i-a agresat pe un tânăr şi pe o tânără care se plimbau. M.A.A. o cunoştea pe tânăra agresată, cu care avusese anterior o relaţie de prietenie.

După comiterea agresiunii, acesta şi-a ameninţat victimele cu alte acte de violenţă, în cazul în care vor sesiza poliţia.

Faţă de M.A.A, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, ulterior fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia care a dispus cercetarea lui în stare de libertate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax