Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăr de 27 de ani din Alba, RĂNIT GRAV, în ACCIDENT la Sibiu. A fost lovit de o maşină în timp ce traversa şoseaua neregulamentar

Publicat

20883090 Un tânăr în vârstă de 27 de ani a fost rănit grav într-un accident rutier petrecut sâmbătă seara, în jurul orei 22.00, pe DN14, la ieşire din Sibiu spre Mediaş (Şura Mare). A fost lovit din plin de o maşină, în timp ce traversa şoseaua, pe jos, neregulamentar.

E.K (27 de ani) din satul Sînmiclăuş, comuna Şona, a fost transportat în stare gravă la spital. A suferit fracturi şi contuzie pulmonară severă.

A fost lovit de un autoturism Volkswagen Passat condus de un bărbat în vârstă de 43 de ani din Mediaş (Sibiu). Din primele cercetări, pietonul a fost lovit cu partea dreaptă a autoturismului şi în urma impactului tânărul a fost proiectat în şanţ.

În zona accidentului, în jurul orei 22.00, traficul rutier s-a desfăşurat alternativ şi apoi reluat în condiţii normale, în jurul orei 23.00. Evenimentul rutier s-a petrecut în zona Viile Sibiului, lângă centura oraşului.

Revenim cu amănunte.

sursa foto: Facebook (Infotrafic Jus. Sibiu)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax