Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr de 27 de ani REŢINUT de poliţiştii din Ighiu, după ce a provocat ACCIDENT cu alcool „la bord” şi fără permis

Publicat

etilotest_Un tânăr de 27 de ani care locuieşte fără forme legale în comuna Ighiu a fost reţinut de poliţişti, după ce a provocat accident în localitate, sub influenţa alcoolului şi fără a poseda permis de conducere. Acesta a condus un autoturism prin comună şi a avariat o maşină parcată.

După ce a provocat accidentul, tânărul a abandonat autoturismul, a negat implicarea sa în eveniment şi a refuzat să se supună recoltării probelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, transmite IPJ Alba.

Poliţiştii Postului de Poliţie Ighiu au luat măsura reţinerii, luni, faţă de M.C.F., de 27 de ani, care locuieşte fără forme legale în comuna Ighiu şi este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducere fără permis” şi „refuz ori sustragere de la prelevarea de mostre biologice”.

Duminică seara, 6 decembrie, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 106 H, pe raza comunei Ighiu, fără a poseda permis de conducere, a pierdut controlul asupra acestuia şi a acroşat un autoturism parcat după care s-a oprit într-un capăt de pod.

După producerea accidentului, M.C.F. a coborât din autoturism şi a desprins plăcuţele de înmatriculare ale acestuia, părăsind locul evenimentului.

Ulterior, poliţiştii Postului de Poliţie Ighiu l-au identificat, la locuinţa sa din Ighiu, acesta fiind într-o vădită stare de ebrietate.

În ciuda evidenţelor, tânărul a negat implicarea în evenimentul rutier şi a refuzat să fie condus la spital, pentru recoltarea mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi refuz ori sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax