Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr de 29 de ani din Vinţu de Jos, eliberat condiţionat din închisoare, REŢINUT din nou. A fost prins la volan fără permis

Publicat

arestatUn tânăr de 29 de ani din Vinţu de Jos a fost reţinut de poliţişti, fiind cercetat pentru conducere fără permis. Acesta se afla în termenul de reabilitare după ce a fost eliberat condiţionat din închisoare. A fost condamnat pentru fapte comise cu violenţă şi deţinere ilegală de droguri.

Potrivit IPJ Alba, în 13 octombrie, în jurul orei 11.25, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos l-au depistat pe un bărbat de 29 de ani, din Vinţu de Jos, în timp ce conducea un autoturism pe strada Nicolae Iorga din comună, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul are antecedente penale şi se află în interiorul unui termen de reabilitare, anterior fiind condamnat şi executând pedepse privative de libertate pentru fapte comise cu violenţă şi pentru deţinere ilegală de droguri.

Faţă de bărbat a fost întocmit dosar penal, pentru conducere fără permis, iar poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax