Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Tânăr de 30 de ani, cercetat pentru furt după ce a demontat 120 de metri de cablu de telefonie din Boz, comuna Doştat

Publicat

Un tânăr de 30 de ani din localitatea sibiană Dobârca este cercetat pentru furt calificat, după ce a sustras cablu de telefonie de o distanţă de 120 de metri din reţeaua stradală a satului Boz, comuna Doştat.

Furtul s-a petrecut în noaptea de 13 spre 14 iulie, iar poliţiştii Postului de Poliţie Doştat l-au identificat marţi, pe principalul suspect: C.I. (30 de ani), din localitatea Dobârca, judeţul Sibiu. A urcat pe stâlpii de susţinere a reţelei de electricitate situaţi pe raza localităţii Boz, comuna Doştat, judeţul Alba şi a sustras cablu de telefonie de pe o distanţă de 120 de metri, iar ulterior l-a transportat cu un autoturismul personal.

Tânărul este cercetat pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, urmând să fie stabilită întreaga activitate infracţională şi să fie recuperat prejudiciul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax