Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Tânăr de 32 de ani cercetat de poliţişti, după ce s-a răsturnat în afara şoselei, cu o maşină furată, în apropiere de Şibot

Publicat

pol

În noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 2.20, poliţiştii de la Serviciului Rutier al IPJ Alba au intervenit în cazul unui accident produs pe DN7, în apropiere de Şibot, în urma căruia un bărbat de 32 de ani a suferit leziuni. Acesta pierduse controlul volanului, în timp ce conducea un autoturism şi s-a răsturnat în afara carosabilului.

Tânărul, Gheorghe C.R., din judeţul Hunedoara, s-a ales cu dosar penal, pentru că accidentul s-a produs în timp ce acesta conducea aflat sub influenţa băuturilor alcoolice şi, mai mult, luase maşina din curtea unei firme din Cugir, fără consimţământul proprietarului. Accidentul s-a produs la kilometrul 350, în afara localităţii Şibot, din cauza neatenţiei în conducere. Bărbatul a fost rănit uşor, după ce a pierdut controlul autovehiculului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Aparatul etilotest a arătat 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că tânărul a fost transportat la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În plus, prin extinderea cercetărilor, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Acum, Gheorghe C.R. este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală admisă.

UPDATE: Sâmbătă, Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 zile, sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat, conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică, peste limita legală.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax