Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Aiud cercetat pentru FURT calificat. În urmă cu o săptămână a furat din subsolul unui bloc scule, ţevi de cupru şi unelte de pescuit

Publicat

scule Un tânăr de 22 de ani din Aiud este cercetate de poliţişti, după ce în perioada 18-24 februarie a sustras din subsolul unui bloc de locuinţe scule, ţevi de cupru şi unelte de pescuit. Valoarea prejujiciului a fost estimată la 2.800 de lei.

Miercuri, poliţiştii de investigaţii criminale din Aiud l-au identificat pe un tânăr din municipiu, ca persoană bănuită de comiterea unui furt reclamat poliţiei cu o zi înainte.

Se pare că, în perioada 18- 24 februarie, P.S.S. de 22 de ani, a sustras din subsolul unui bloc de locuinţe din Aiud, mai multe scule, ţevi din cupru şi unelte de pescuit ce aparţineau unui bărbat care locuieşte în acel bloc.

Valoarea prejudiciului a fost estimată de păgubit la 2.800 de lei, iar cu ocazia activităţilor de cercetare poliţiştii au reuşit să recupereze cea mai mare parte din prejudiciu.

Faţă de P.S.S. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax