Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Alba, fără permis, după ce a fost prins conducând cu viteză excesivă, pe autostradă. Ce amendă a primit de la poliţişti

Publicat

radare Încă un şofer din Alba a rămas fără permis şi a primit o amendă costisitoare, după ce a circulat cu viteză pe autostradă. A fost prins de radar, pe segmentul între Turda şi Cluj, rulând cu 186 km/h.

Potrivit IGPR, sâmbătă, pe Autostrada A3 Turda – Borș, la kilometrul 33, polițiștii au depistat un bărbat, de 25 de ani, din Alba, care conducea cu viteza de 186 km/h.

Poliţiştii l-au sancţionat cu amendă de 1.305 lei, iar, ca măsură complementară, i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.

În aceeaşi zi, poliţiştii de la autostrăzi au oprit alţi şapte şoferi care conduceau cu viteză excesivă.

Pe Autostrada A1 București – Vâlcea, la kilometrul 66 a fost depistat un bărbat, de 40 de ani, din București, care conducea cu viteza de 213 km/h.

Un alt bărbat, de 32 de ani, din Dâmbovița, a fost depistat de polițiști, pe același segment de autostradă, la kilometrul 88, conducând cu viteza de 186 km/h.

Într-un alt caz, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au depistat, pe Autostrada A1, segmentul Deva – Nădlac, la kilometrul 550, un bărbat, de 49 de ani, din Arad, care conducea cu viteza de 192 km/h.

De asemenea, polițiștii rutieri au depistat, pe Autostrada A3 Turda – Borș, la kilometrul 12, un bărbat, de 52 de ani, din Sibiu, care conducea cu viteza de 181 km/h.

Totodată, o femeie, de 41 de ani, din Cluj, a fost depistată de polițiștii rutieri, la kilometrul 30 al aceleiași autostrăzi, în timp ce conducea cu viteza de 185 km/h.

Pe Autostrada A2 București – Constanța, la kilometrul 96, a mai fost depistat un bărbat, de 25 de ani, din Constanța, care conducea cu viteza de 183 km/h.

Un alt șofer, un bărbat de 43 de ani, din Sibiu, a fost a fost depistat de polițiștii rutieri, pe Autostrada A1 Vâlcea – Deva, la kilometrul 283, în timp ce conducea cu viteza de 183 km/h.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax