Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Alba Iulia, angajat la o firmă de curierat, cu dosar penal. A reclamat fals că a fost tâlhărit, ca să poată păstra banii din încasări

Publicat

bani Un tânăr în vârstă de 26 de ani din Alba Iulia, angajat al unei firme de curierat, este cercetat pentru inducerea în eroare a autorităţilor judiciare, după ce s-a constatat că şi-a înscenat o tâlhărie ca să justifice păstrarea unor bani din încasări. Oamenii legii au descoperit că a minţit, în urma testării poligraf, iar în cele din urmă tânărul a recunoscut fapta.

Potrivit IPJ Alba, în 13 ianuarie, poliţiştii din Blaj au formulat propunere de clasare a unei cauze privind o faptă de tâlhărie reclamată la data de 27 noiembrie 2014 de către angajatul unei firme de curierat.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că faptele reclamate nu au fost reale, iar reclamantul a înscenat totul cu scopul de a-şi însuşi banii avuţi în gestiune.

Pe numele acestuia vor fi efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de inducerea în eroare a organelor judiciare, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 268 din Codul Penal.

Potrivit polițilștilor, în data de 27 noiembrie 2014, B.C.V. de 26 de ani, din Alba Iulia a reclamat faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe DN 14 B, în direcţia Blaj – Teiuş, a fost obligat de către un alt autoturism aflat în trafic să oprească, iar doi bărbaţi i-au spart geamul portierei, l-au scos din autoturism şi i-au sustras suma de 6.000 de lei.

Poliţiştii au demarat activităţile de cercetare sub aspectul comiterii de tâlhărie, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

Pe parcursul cercetărilor, în urma probelor administrate în cauză coroborate cu rezultatul testării poligraf a reclamantului, s-a stabilit că faptele reclamate nu sunt reale, iar tânărul a înscenat totul, cu scopul de a-şi însuşi banii aflaţi în gestiune.

În cele din urmă acesta a recunoscut a recunoscut faptul că a înscenat tâlhăria, iar banii i-a folosit în interes personal.

Dosarul penal privind fapta de tâlhărie reclamată de tânăr a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj cu propunere de clasare, în conformitate cu prevederile articolului 315 din Codul de Procedură Penală.

Faţă de B.C.V. urmează să fie efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de inducere în eroare a organelor judiciare.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax