Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Alba Iulia cu antecedente penale, arestat preveniv pentru furt. A sustras un portmoneu, în timp ce se afla într-o sală de jocuri din Abrud

Publicat

femeie catuse arestata inchisoare Un tânăr în vârstă de 20 de ani din Alba Iulia a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. În timp ce se afla într-o sală de jocuri din orașul Abrud, a sustras un portmoneu din poșeta supraveghetoarei.

Poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Abrud efectuează cercetări cu privire la săvârşirea, în noaptea de 1/2 iulie, în jurul orei 3.00, a unei infracţiuni de furt calificat.

Potrivit IPJ Alba, în noaptea de vineri/sâmbătă , M.N., de 20 de ani, din Alba Iulia, s-a deplasat la o sală de jocuri situată pe raza oraşului Abrud, unde a început să joace la un aparat electronic de noroc. După aproximativ o oră, profitând de neatenţia supraveghetoarei sălii de joc, a sustras din poşeta acesteia un portmoneu în care se afla suma de 90 lei şi mai multe acte.

Având în vedere faptul că bărbatul este cunoscut cu antecedente penale, faţă de acesta s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore.

La data de 4 iulie, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni cu propunerea de arestare preventivă, propunerea fiind însuşită de unitatea de parchet, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus faţă de inculpat măsura arestării preventive pentru 30 zile.

M.N. a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Alba, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax