Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Bucerdea Grânoasă, cu dosar penal. A fost prins cu alcoolemie de 0,76, la volanul unei maşini neînmatriculate

Publicat

politist alcool etilotestUn tânăr în vârstă de 29 de ani din Bucerdea Grânoasă s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins de polițiști cu alcool „la bord” ,la volanul unei mașini neînmatriculate.

Potrivit IPJ Alba, la data de 13 iulie, în jurul orei 18.45, poliţiştii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Blaj au identificat un bărbat de 29 de ani din localitatea Bucerdea Grânoasă, care a condus un autoturism pe strada Ion Creangă din comună, aflându-s sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi a rezultat valoarea de 0.76 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar apoi a fost condus la Spitalul orăşenesc Blaj, unde i-au fost recoltate doua mostre biologice de sânge, in vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constat că autorizaţia de circulaţie provizorie a autoturismului era expirată.

Față de L.F., cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax