Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăr din Ciumbrud, arestat pentru furturi din biserici şi magazine

Publicat

Un tânăr de 23 de ani din Ciumbrud a fost reţinut de poliţişti, după ce au stabilit că este principalul suspect în cazul mai multor cazuri de furturi din biserici şi magazine, în mai multe localităţi în apropiere de Aiud. Ulterior, Judecătoria Aiud a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile, bărbatul fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud l-au identificat, miercuri, pe B.E. (23 de ani), din Ciumbrud, cunoscut cu antecedente penale, care, în noaptea de 30 spre 31 ianuarie, a pătruns prin efracţie într-un magazin din comuna Lopadea Nouă, de unde a sustras ţigări, cafea şi băuturi alcoolice, în valoare totală de 1.500 de lei. În aceeaşi noapte, suspectul a pătruns prin efracţie în biserica din satul Spălnaca, de unde a sustras suma de 10 lei.
Prin extinderea cercetărilor, poliţiştii au mai stabilit că acesta este suspect şi în alte cazuri de furt. Astfel, în noaptea de 27 spre 28 ianuarie, tânărul a pătruns în biserica din Lopadea Veche, de unde a sustras suma de 100 lei şi o sticlă cu vin, în noaptea de 16 spre 17 octombrie 2011, a pătruns prin efracţie într-un magazin din localitatea Ciuguzel, de unde a sustras bunuri în valoare de 210 lei, în noaptea de 18 spre 19 ianuarie, folosind acelaşi mod de operare, a sustras dintr-un magazin de pe raza comunei Rădeşti bunuri în valoare de 350 lei, iar în noaptea de 2 spre 3 ianuarie, a sustras din incinta unei societăţi comerciale din Lopadea Nouă, bunuri în valoare de 550 lei.
Bărbatul a fost reţinut în baza unei ordonanţe, pentru o perioadă de 24 de ore, iar, ulterior, Judecătoria Aiud a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile, bărbatul fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax