Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din comuna Ighiu, REŢINUT de poliţişti. A furat bunuri în valoare de 1000 de lei dintr-o maşină parcată în Şard

Publicat

furt masina autoUn tânăr de 25 de ani din comuna Ighiu a fost reţinut de poliţişti, pentru furt dintr-un autoturism. Prejudiciul a fost recuperat parţial.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 23 noiembrie, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Galda de Jos l-au identificat pe M.D., de 25 de ani, din comuna Ighiu, ca persoană bănuită de comiterea unui furt din auto, faptă prin care a fost cauzat un prejudiciu în valoare de 1.000 de lei.

În 20 noiembrie, seara, a forțat sistemul de închidere al unui autoturism ce era parcat în faţa unui local public din localitatea Şard, iar din interior a sustras o sumă de bani, scule electrice şi documente.

Cu ocazia activităţilor de cercetare poliţiştii au reușit recuperarea, în proporţie de 50%, a prejudiciului.

Faţă de M.D. a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat şi a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax