Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din comuna Ighiu, reţinut pentru furt. A sustras, împreună cu un minor de 15 ani, bunuri dintr-o gospodărie din Şard

Publicat

arestat, catuse Un tânăr în vârstă de 24 de ani din comuna Ighiu, cunoscut cu antecedente penale, a fost reţinut de poliţişti, după ce a furat piese de tractor şi alte obiecte metalice dintr-o gospodărie din Şard. Acesta a fost însoţit de un minor de 15 ani în momentul furtului. Tânărul va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii de Postului de Poliţie Ighiu i-au identificat miercuri pe suspecţii de comiterea unui furt reclamat în aceeaşi zi.

În noaptea de 27/28 ianuarie, B.G.O., de 24 de ani, din comuna Ighiu, împreună cu un minor în vârstă de 15 ani, din aceeaşi comună, au escaladat gardul împrejmuitor a unei gospodării din localitatea Şard şi au sustras mai multe piese de tractor precum şi alte obiecte metalice a căror valoare a fost estimată de păgubit la 2.000 de lei.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au reuşit recuperarea integrală a prejudiciului.

Faţă de B.G.O., care este cunoscut cu antecedente penale, a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia pentru luarea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax