Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Cugir, acuzat de furt şi înşelăciune în Germania, prins de poliţişti. Are mandat european de arestare şi riscă până la 15 ani de închisoare

Publicat

arestat_catuse Un tânăr de 28 de ani din Cugir, cu mandat european de arestare, a fost reţinut, luni, de poliţişti. Acesta este acuzat de furturi şi înşelăciuni în Germania, fapte pentru care riscă până la 15 ani de închisoare.

Luni, 7 martie, poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Alba, sprijiniţi de poliţiştii de investigaţii criminale din Cugir, l-au identificat şi reţinut, pe raza orașului Cugir, pe G.E.A. (28 de ani), din Cugir, care este posesorul unui mandat european de arestare, emis de autorităţile judiciare din Germania, la data de 15 decembrie 2015, transmite IPJ Alba.

Bărbatul ar fi comis, pe teritoriul Germaniei, mai multe furturi şi înşelăciuni, fapte pentru care legislaţia germană prevede pedepse de până la 15 ani închisoare.

G.E.A. a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, care a emis pe numele său, ordonanţă de reţinere, pentru 24 de ore, urmând să-l prezinte în faţa judecătorilor din cadrul Curţii de Apel Alba Iulia, pentru a fi judecată procedura de executare a mandatului european de arestare emis de autorităţile judiciare germane.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax