Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tentativă de OMOR la Feneș. Tânăr ARESTAT după ce şi-a bătut crunt un consătean. Victima a intrat în stop cardio-respirator, la spital

Publicat

politia duba parchet

politia duba parchet Un tânăr din Feneş, în vârstă de 26 de ani, a fost arestat pentru tentativă de omor. Într-un acces de furie, acesta l-a bătut crunt pe un consătean, pe motiv că din vina lui a rămas fără loc de muncă. Victima sa a intrat în stop cardio-respirator după ce fost transportată la spital şi acum este intubată, la ATI.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, procurorii au dispus, în 21 iunie, punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii preventive a reţinerii inculpatului Ioan Aron, din Feneș, în vârstă de 26 ani, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor în forma tentativei.

Miercuri, urmare propunerii formulate de către procurorul criminalist, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o durată de 30 de zile, fiind emis mandat de arestare preventivă.

„În fapt, s-a reținut că, în jurul orelor 20.30, inculpatul a ajuns din urmă persoana vătămată care părăsise curtea magazinului sătesc „II ACHIM” din Feneș, a început să-i adreseze injurii, reproşându-i faptul că din cauza acesteia a fost dat afară din serviciu şi, apropiindu-se, i-a aplicat părţii vătămate o lovitură cu pumnul în zona nasului, după care l-a strâns puternic de gât, victima căzând la pământ, timp în care inculpatul a continuat să-i aplice lovituri cu picioarele în zona coastelor, a urechii drepte şi a mâinii în timp ce acesta încerca să se apere.

În aceste împrejurări, victimei i-au fost cauzate echimoze, excoriaţii, perforaţie de timpan, dar şi hematomul laterocervical drept, leziune care a pus în primejdie viaţa victimei şi care s-a produs prin compresiune cu mâna. Victima a intrat în stop cardio-respirator în timp ce se afla la Secţia UPU a Spitalului de Urgenţă Alba Iulia, fiind necesară resuscitarea acesteia, aflându-se pe Secţia ATI unde în prezent este intubată”, precizează Parchetul, într-un comunicat.

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul IPJ Alba, iar cercetările continuă, pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare.

„Punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, mai transmit procurorii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax