Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Gârbova, REŢINUT de Poliţie. A condus, fără permis, un autoturism neînmatriculat

Publicat

sofer volan

Un tânăr din Gârbova a fost reţinut de poliţiştii din Alba Iulia. L-au prins la volanul unui autoturism neînmatriculat şi au constatat că avea şi permisul suspendat.

Marţi, în jurul orei 18.30, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe strada Ardealului, au oprit pentru control un autoturism condus de L.G., un tânăr de 28 de ani, din comuna Gârbova, transmite IPJ Alba.

În urma verificărilor, poliţiştii au constat că bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat, iar autoturismul condus avea autorizația provizorie de circulație expirată.

Oamenii legii au luat măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând a se înainta propuneri legale Parchetului de pe Lângă Judecătoria Alba Iulia pentru luarea măsurilor legale. L.G. a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Faţă de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat şi punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax