Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din județul Mureș, cercetat pentru furt. A sustras un ham pentru cai, de la un comerciant din Alba Iulia

Publicat

ham cal Un tânăr în vârstă de 18 ani din județul Mureș s-a ales cu dosar penal după ce a furat de la un comerciant din Alba Iulia un ham pentru cabaline, în valoare de 200 de lei.

Poliţiştii Postului de Poliție Cetatea de Baltă îl cercetează penal pe un tânăr din judeţul Mureş care a furat un ham în valoare de 200 lei, de la un comerciant din Alba Iulia.

Potrivit IPJ Alba, la data de 30 iunie, poliţiştii Postului de Poliție Cetatea de Baltă au surprins pe H.A de 18 ani, în timp ce transporta la vehiculul cu tracțiune animală, un ham pentru cabaline.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul de 18 ani din judeţul Mureş a sustras de la un comerciant din Alba Iulia, un ham în valoare de 200 lei.

Prejudiciul a fost recuperat și predat persoanei vătămate iar faţă de H.A. a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax