Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Mediaş, REŢINUT de poliţiştii din Alba. A aruncat cu pietre în geamurile unei case din Valea Lungă şi a ameninţat proprietarii

Publicat

arestatUn tânăr violent din Mediaş a fost reţinut de poliţiştii din Valea Lungă, după ce a provocat un scandal, a distrus bunuri şi a ameninţat localnici din comună. Era băut şi se certase cu fiul proprietarilor.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 3 mai, poliţiştii Postului de Poliţie Valea Lungă au fost sesizaţi de către o femeie din comună, cu privire la faptul că un tânăr din Mediaş, în contextul unui scandal cu fiul său, a pătruns fără drept în curtea locuinţei ei, a distrus bunuri şi a provocat un scandal.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat faptul că, în noaptea de 2/3 mai 2017, pe fondul consumului de alcool, între B.G.A., de 20 de ani, din Mediaş, judeţul Sibiu şi E.M.V., de 27 de ani, din comuna Valea Lungă, a avut loc un conflict, împrejurare în care B.G.A. a aruncat cu pietre înspre geamurile locuinţei lui E.M.V., a rupt poarta casei şi a pătruns, fără drept, în curte, unde a ameninţat persoanele aflate în locuinţă.

Faţă de B.G.A., poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, urmând să-l prezinte Parchetului de pe Lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax