Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Săsciori, ARESTAT PREVENTIV după ce nu s-a prezentat în faţa instanţei. Este cercetat în 10 dosare penale pentru furt, la Şibot

Publicat

arestat, catuse Cercetat în 10 dosare penale pentru furt la Şibot, un tânăr de 19 ani din Săsciori a ajuns în arestul IPJ Alba. Anterior, fusese doar în arest la domiciliu, însă şi-a încălcat cu rea credinţă obligaţiile legale.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale – Biroul Supravegheri Judiciare, sprijiniţi de poliţiştii Postului de Poliţie Şibot au pus în executare, luni, mandatul de arestare preventivă emis de Judecătoria Alba Iulia pe numele lui G.P., de 19 ani, din comuna Săsciori, care locuieşte fără forme legale în comuna Şibot.

Tânărul, care era arestat la domiciliu, și-a încălcat cu rea credință obligația legală de a se prezenta la judecătorul de cameră preliminară ori la instanța de judecată, ori de câte ori este chemat, motiv pentru care Judecătoria Alba Iulia a dispus faţă de el înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu măsura arestării preventive, pe o durată de 30 de zile.

G.P. este cercetat în peste 10 dosare penale privind fapte de furt, comise în ultima perioadă de timp pe raza comunei Şibot.

Acesta a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax