Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Teiuş, ARESTAT preventiv. Nu a respectat măsura controlului judiciar şi l-a agresat pe un bărbat, într-un local din oraş

Publicat

condamnat, arestat

condamnat, arestat Un tânăr în vârstă de 22 de ani din Teiuş a ajuns după gratii, după ce a încălcat obligaţiile dispuse prin măsura controlului judiciar. Cercetat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violențe, acesta a mai produs un scandal. În 9 ianuarie, l-a agresat pe un bărbat, într-un local public din oraş.

Potrivit IPJ Alba, joi, 12 ianuarie, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba a fost introdus R.D.E., de 22 de ani, din Teiuş, care este cercetat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violențe şi care, cu rea credinţă, a încălcat obligaţiile stabilite cu ocazia dispunerii măsurii controlului judiciar de către instanţa de judecată.

În luna octombrie 2016, tânărul a fost reţinut de către poliţiştii din Teiuş, pentru că a provocat un scandal într-un local public din oraş şi a agresat doi bărbaţi. Instanţa de judecată a dispus atunci cercetarea sa sub control judiciar.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu a respectat obligaţia dispusă de instanţa de judecată, respectiv aceea de a nu intra în localuri publice, iar în data de 9 ianuarie 2017, în timp ce se afla într-un local public din Teiuş, l-a agresat pe un bărbat de 36 de ani, din acelaşi oraş.

R.D.E. a fost prezentat Judecătoriei Aiud care a dispus înlocuirea măsurii neprivative de libertate, cu măsura arestului preventiv, pe o durată de 30 de zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax