Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Teiuș, REȚINUT de polițiști după ce a condus un autoturism cu numere false și fără permis

Publicat

politia duba parchet

politia duba parchet Tânărul în vârstă de 22 de ani din Teiuş, depistat duminică seara, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, cu plăcuţe false de înmatriculare şi având permisul de conducere suspendat, a fost reţinut de polițiști.

Potrivit IPJ Alba, la data de 27 martie, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de C.T., un tânăr de 22 de ani, din Teiuş, care în seara zilei de 26 martie, în jurul orei 20:45, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, pe raza localităţii Lopadea Nouă, având permisul de conducere reţinut.

Citește și A condus un autoturism cu numere false de înmatriculare şi fără permis. Tânăr din Teiuş, cu dosar penal

Totodată, cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autoturismul nu era înmatriculat în circulaţie, iar plăcuţele de înmatriculare ce erau aplicate pe acesta arau atribuite unui alt autovehicul.

Faţă de tânăr a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere cu permisul suspendat, conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Marți, 28 martie, C.T. va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax