Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Vadu Moţilor, cu dosar penal. A furat 2.800 de lei din casa unui pensionar din comună

Publicat

bani Un tânăr în vârstă de 21 de ani din comuna Vadu Moţilor este cercetat pentru furt calificat după ce a sustras, din casa unui localnic, suma de 2.800 lei. A intrat în locuinţă pe uşa ce nu era încuiată.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii din Vadu Moţilor l-au identificat pe un tânăr din comună ca persoană bănuită de comiterea unui furt din locuinţa unui vârstnic, în care a pătruns profitând de faptul că uşa a fost lăsată neasigurată.

J.I.L., de 21 de ani, din comuna Vadu Moţilor, este bănuit de furtul sumei de 2.800 de lei, din locuinţa unui bărbat de 74 de ani, din comună. Vineri, 16 decembrie, seara, a profitat de faptul că vârstnicul a lăsat uşa locuinţei neasigurată, a pătruns în interior şi dintr-un dulap a sustras suma de 2.800 de lei.

Poliţiştii au reuşit să recupereze întregul prejudiciu, pe care l-au restituit păgubitului, iar faţă de J.I.L. au întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax