Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăra de 34 de ani din Cugir, lovită de o maşină condusă de un şofer băut, a decedat la spitalul din Târgu Mureş

Publicat

Sfârşit tragic în urma unui accident produs vineri, la intrare în localitatea Vinerea dinspre Cugir. O tânără de numai 34 de ani a murit la spital, din cauza leziunilor grave. Aceasta a fost lovită în timp ce circula pe o bicicletă, de către o maşină condusă de un sofer beat. Poliţiştii aşteaptă certificatul medico-legal pentru încadrarea faptei.

Tânăra din Cugir, Nicoleta P. (34 de ani) a murit la spitalul din Târgu Mureş, unde a ajuns cu un elicopter SMURD, transportată de la Alba Iulia, vineri seara. Se afla în comă de gradul IV.

Accidentul s-a produs vineri, la  ora 14.43, pe DJ 704, la intrare în localitatea Vinerea.

U.B., de 58 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Cugir – Vinerea, într-o curbă la stânga, nu a păstrat distanţa faţă de o biciclistă care se deplasa în aceeaşi direcţie, acroșând-o.

În urma accidentului, biciclista în vârstă de 34 de ani, din Cugir, a suferit leziuni corporale grave la cap şi a fost transportată la spitalul din Cugir, de unde a fost transferată la spitalul din Alba Iulia.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat faptul că în momentul producerii accidentului era sub influenţa alcoolului, valoarea indicată de aparat fiind de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

U.B. a fost condus la spitalul din Cugir, unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de acesta sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.

Citeşte şi Şoferul care a accidentat mortal o tânără din Cugir care circula pe bicicletă a fost reţinut. A avut alcoolemie de 0,92%

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

11 Comentarii

11 Comentarii

  1. Adriana

    luni, 25.08.2014 at 15:27

    Mai multe detalii despre soferul beat. nu se poate? Ce bine de el, era baut s-a trezit si viata merge mai departe. Dar sotul care cu ea? o sa traisca totata viata cu tragedia asta si plus ca personalul medicat de la marele spital din Targu Mures nu au fost capabili sa trimita trupul neisufletit la morga. Sotul a dus trupul. RUSINE RUSINE oamneni fara suflet care va bateti joc de oameni cu suflet si care sufera.

  2. mihai

    marți, 26.08.2014 at 17:48

    Adriana, ai probleme grave la scriere…probabil rarefierea neuronilor o fi cauza…mai bine taci drecu din gura.

    • Adriana

      miercuri, 27.08.2014 at 15:23

      Probabil m-am exprimat gresit, greseala mea. Am scris ce am scris pentru ca eram si sunt revoltata de ce se intampla in Tara si cum sunt tratati oamnenii.

    • andreea

      joi, 28.08.2014 at 11:02

      Probleme grave la scriere? Grav este sa te exprimi si sa gandesti astfel..Daca putem vorbi de gandire…

  3. Adriana

    miercuri, 27.08.2014 at 15:26

    * oamenii

  4. Adriana

    miercuri, 27.08.2014 at 17:05

    Da stimate domn Mihai, nu sunt o intelectuala. Am scris in graba, sunt si am fost revoltata pentru ce se intampla in tara. Ma doare si mai tare pentru ca era sotia verisorului meu, care era cu ea, a fost si el lovit, dar s-a ridicat si a luat-o in brate…ma doare ca nu este singurul caz. Ma doare pentru ca omul care a lovit o nu o sa plateasca plateasca si nu el o sa traiasca cu drama asta, sa iti vezi persoana draga plina de sange si…nu mai are rost. Cuvintele sunt scrise gresit stimate domn dar nu schimba cu nimic situatia. Judecam oamenii care scriu gresit si lasam oamenii care distrug vieti liber. Pentru astia ce probleme neuronale mai gasiti?

  5. Adriana

    miercuri, 27.08.2014 at 17:06

    *liberi

  6. Viorel

    joi, 28.08.2014 at 09:27

    Adriana ce te face sa crezi ca cel care a cauzat accidentul nu o sa plateasca?
    Fiind in stare de ebrietate, practic a comis o crima. Eu zic ca va plati cu varf si indesat!

  7. NSD

    joi, 28.08.2014 at 23:00

    Adriana, Dumnezeu sa o ierte si pe voi sa va intareasca! Cat despre criminalul betiv merita inchisoare pe viata + o mama zdravana de bataie
    Pacat ca sunt unele persoane, gen Mihai, mai preocupate de litera decat de om………..

  8. mihai

    vineri, 29.08.2014 at 22:50

    Acceptati realitatea. Accidente se intampla zilnic. Ceea ce le face mai dramatice in anumite cazuri e faptul ca sunt persoane cunoscute. Dar totusi e accident. Se poate intampla oricui sa fie victima sau vinovat. Ucidere din culpa…nimic premeditat. Nu cred ca soferul isi dorea sa se intample asta. La cateva sute de km de noi (ucraina)au murit pana acum cel putin 1000 de persoane- copii, tati, mame, VERISORI….dar nu i cunoastem personal…deci…raman doar victime colaterale… sper ca ati inteles mesajul.

  9. mihai

    vineri, 29.08.2014 at 23:14

    Sa nu ma intelegeti gresit. Si eu vreau sa se aplice legea, sa fie pedepsit, dar nu ars pe rug cum ar vrea unii. Unui criminal as fi de acord sa i se aplice pedeapsa capitala. Dar acum nu i vorba despre un criminal, despre o crima. Adriana, Andreea, Nsd, sunteti oameni, deci se presupune ca sunteti fiinte rationale. Folositi va ratiunea si o sa vedeti ca am dreptate.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax