Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânără din Alba Iulia cu „tupeu”: A comandat produse cosmetice de 350 de lei, pe numele altei persoane. S-a ales cu dosar penal pentru înşelăciune

Publicat

cosmetice O tânără de 25 de ani din Alba Iulia este cercetată de poliţişti, după ce s-a folosit de datele personale ale unei cunoştinţe, pentru a achiziţiona produse cosmetice de la o societate comercială care vinde prin intermediul cataloagelor de prezentare. Joi, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către o femeie din municipiu cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni de înşelăciune prin care i s-a cauzat un prejudiciu în valoare de 350 de lei.

Se pare că, în anul 2014, C.I.C., o tânără în vârstă de 25 de ani, din Alba Iulia, i-a solicitat victimei o copie după actul de identitate, sub pretextul că o va ajuta să obțină ajutoare din străinătate. În realitate, tânăra a folosit datele din copia actului de identitate pentru a comanda produse cosmetice de la o societate comercială care vinde prin catalog.

Poliţiştii din Alba Iulia o cercetează pe o tânără din municipiu care s-a folosit de datele personale ale unei cunoştinţe, pentru a achiziţiona produse cosmetice de la o societate comercială care vinde prin intermediul cataloagelor de prezentare.

Joi, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către o femeie din municipiu cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni de înşelăciune prin care i s-a cauzat un prejudiciu în valoare de 350 de lei.

Ulterior, reprezentaţii societăţii comerciale i-au solicitat victimei plata contravalorii produselor cosmetice cu toate că aceasta nu a intrat niciodată în posesia lor.

Faţă de de tânăra de 25 de ani, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de înşelăciune. Poliţiştii recomandă prudenţă în oferirea datelor persoanele sau a copiilor actelor de identitate.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă:

Verificaţi identitatea persoanelor necunoscute care vă solicită informaţii personale prin telefon, pe internet, prin poştă sau în persoană;

Nu daţi niciodată bani sau date personale unei persoane pe care nu o cunoașteți sau în care nu aveţi încredere;

Nu semnaţi niciun document şi nu înmânaţi bani până nu faceţi propriile verificări ale persoanei/firmei cu care doriţi să colaboraţi;

Dacă aţi identificat un escroc sau aţi devenit victima lui, sesizaţi imediat poliţia;

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax