Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânără din comuna Meteş, cercetată de poliţişti pentru furt. Chelneriță la un local din Alba Iulia, a sustras și amanetat telefonul mobil al unei cliente

Publicat

furt telefon mobil

furt telefon mobil O tânără în vârstă de 17 ani din comuna Meteş este cercetată pentru furt calificat după ce, în timp ce lucra ca și chelneriță la un restaurant din Alba Iulia, a sustras un telefon mobil în valoare de 1.800 lei al unei cliente, pe care ulterior l-a amanetat. Polițiștii au recuperat bunul sustras și l-au restituit păgubitei.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din IPJ Alba au identificat-o pe angajata unui restaurant din Alba Iulia, ca persoană bănuită de comiterea unui furt de telefon mobil de la o clientă a localului. Telefonul, pe care ulterior l-a amanetat, a fost recuperat de poliţişti şi restituit păgubitei.

În fapt, la data de 28 august, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba au fost sesizaţi de către o tânără din Alba Iulia, cu privire la faptul că, în noaptea precedentă, în timp ce se afla într-un restaurant din Alba Iulia, i-a fost sustras telefonul mobil. Valoarea acestuia a fost estimată de păgubită la 1.800 de lei.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, la data de 2 septembrie, s-a reușit identificarea persoanei bănuite de comiterea furtului. Este vorba de o tânără în vârstă de 17 ani, din comuna Meteş, judeţul Alba, chelneriţă în localul la care s-a comis furtul.

Se pare că tânăra a profitat de neatenţia păgubitei şi a sustras telefonul lăsat pe o masă din restaurat, iar ulterior l-a amanetat.

În cadrul activităţilor de cercetare, poliţiştii au recuperat bunul sustras, iar acesta a fost restituit păgubitei.

Faţă de minoră, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi pentru stabilirea întregii sale activităţi infracționale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax