Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânărul de 17 ani din Miceşti, care a furat cabluri şi tevi de cupru a fost arestat preventiv. Judecătoria Alba Iulia a admis propunerea procurorilor

Publicat

Minorul din Miceşti care are “la activ” opt infracţiuni de furt a fost arestat preventiv. Joi, Judecătoria Alba Iulia a admis propunerea procurorilor de arestare preventivă. Va fi cercetat după gratii, după ce a fost prins de polițiști în timp ce dădea foc unor cabluri electrice sustrase, pe o stradă din Alba Iulia.

În urma cercetărilor efectuate, s-a constatat că tânărul a sustras cablurile, dar și câțiva metri de țeavă de cupru din subsolul unei case din Alba Iulia, aflată în construcție. Prejudiciul de aproximativ 5.600 de lei a fost recuperat de polițiști. Minorul este la a opta abatere de acest fel, el fiind cunoscut de oamenii legii ca având antecedente penale, pentru care a fost și arestat preventiv în luna iulie a anului trecut.

Tânărul a fost depistat de patrula de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, miercuri, pe strada Gheorghe Șincai din Alba Iulia, în spatele Uzinei Electrice. B.I.M., de 17 ani, din cartierul Miceşti al municipiului Alba Iulia, ardea cabluri electrice. Asupra minorului au fost găsiţi şi 4 metri liniari de țeavă de cupru.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că cei 300 de metri de cabluri precum şi țeava de cupru au fost sustrase de minor, în miercuri dimineaţa, din subsolul unei case aflată în construcţie, situată pe strada Dealului din Alba Iulia.

Poliţiştii au stabilit de asemenea că minorul a sustras şi un prelungitor electric din curtea unui alt imobil din zonă. Prin extinderea cercetărilor a rezultat că în perioada 19 mai 2013-24 martie 2014, minorul a mai comis 7 furturi din case în construcţie şi anexe (6 în cartierul Miceşti şi unul de la un imobil situat pe şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia), de unde a sustras cabluri, ţevi şi scule electrice.

Poliţiştii au reușit să recupereze o mare parte din prejudiciu, care a fost estimat de păgubiţi la valoarea totală de 5.600 lei.

Minorul este cunoscut cu antecedente penale, fiind cercetat de Poliţia Municipiului Alba Iulia pentru mai multe furturi şi arestat preventiv în 25 iulie 2013 tot pentru furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax