|

Țara lucrului prost făcut: O porțiune din Autostrada Deva – Lugoj s-a prăbușit înainte de a fi inaugurată

surpare autostradaO parte din terasamentul lotului 3 aflat în construcţie pe Autostrada Deva-Lugoj s-a surpat. Problemele de pe Autostrada Orăştie-Sibiu par astfel să se repete din pe şoseaua rapidă ce va trece prin judeţul Hunedoara. Reprezentanţii companiei de drumuri spun că au trimis echipe la faţa locului pentru a evalua situaţia.

Terasamentul şoselei aflate în prezent în lucru s-a surpat din cauza alunecărilor de teren din zonă, potrivit digi24.ro. Alunecările au loc în zona descărcării de la Holdea (judeţul Hunedoara), unde va fi realizat și un ecoduct. Lucrările sunt făcute de firma Teloxim, deținută de Theodor Berna, cercetat pentru evaziune fiscală, mai scrie sursa citată.

”A apărut o deteriorare acolo la un rambleu, a alunecat practic un rambleu de pe una din căile autostrăzii care, atenție, este în șantier, la constructor. Am trimis deja o echipa acolo, urmează să stabilim ce s-a întâmplat, care sunt cauzele acestei deteriorări și ce măsuri se impun. Așteptăm și noi raportul echipei și să vedem ce măsuri vom lua, dar în mod sigur vom cere remedierea situației”, spune Alin Șerbănescu, purtător de cuvânt al companiei.

Cel mai probabil alunecările sunt cauzate de utilizarea unor materiale necorespunzătoare la findația autostrăzii (deseori constructorii preferă să folosească pământuri locale, argiloase, mai proaste, decât să aducă pământuri bune de la distanță, fapt care le-ar crește costurile).

Porțiunea prăbușită de drum are 70 de metri lungime și 11 metri lățime. Lotul 3 din autostrada Lugoj – Deva este finalizat în proporție de 80%, iar CNAIR a stabilit luna august 2017 ca termen de inaugurare a tronsonului (data inițială a fost mai 2016). În noile condiţii, deschiderea tronsonului ar putea fi din nou amânată.

FOTO / VIDEO AERIAN: Zona unde a fost ruptă autostrada Sibiu-Orăștie. Imagini de la înălțime cu tronsonul electoral care s-a prăbușit la un an de la inaugurare

sursa info + foto: Digi24.ro

URL scurt: http://alba24.ro/?p=583502avatar Publicat de pe 14 iulie 2017 şi actualizat pe 14 iulie 2017.
Publicat în ACTUALITATE, SOCIAL.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Un comentariu pentru “Țara lucrului prost făcut: O porțiune din Autostrada Deva – Lugoj s-a prăbușit înainte de a fi inaugurată”

  1. Pai, mai oameni buni, cum sa nu se surpe viitoarea autostrada cand la Laboratorul firmei lucreaza o echipa ”exceptionala” formata din doi bine cunoscuti oameni (Cuplul de aur Mirela si Adi, e prea mult spus oameni) care REZOLVA TOT…si asa normal ca se darama si se va mai darma si in alte locuri pentru ca acestia 2 au fost acolo de la inceput.Iar Constructorul…este la fel ca cei 2 mentionati mai sus foarte slab si nu isi da interesul pentru calitatea lucrarii ci doar are grija sa economiseasca cat mai mult.ASA CA PICA SI VA PICA !!!!

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • corect: Corect !!!
  • votul: Platiti ce ati votat, fiecare dintre voi. Asta se intimpla cind analizezi cu ce partid votezi si nu pe cine...
  • florin: Doar un tampit care are salariul minim pe economie, poate accepta fara sa iasa in strada, sa plateasca taxele...
  • viki: Mai da-va-n p…. mea pe toti !!!!!
  • Arpi: Si eu cand incercam sa le explic autoritatilor locale ca nu e bine sa inchida poligonul de tir cu arcul pentru...

Adăugate recent

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI