Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Târgul de nunți „Orașul Mirilor”, în 8-10 februarie: Poți câștiga o petrecere de burlăcie într-o locație de lux

Publicat

Cea de-a V-a ediție a celui mai mare târg de nunți din judeţ își deschide porțile în perioada 8-10 februarie, la centrul comercial Alba Mall. Expozanții prezenţi la târg au pregătit pachete complete de servicii care să scutească nuntașii de drumuri inutile, iar specialiștii în domeniu vor răspunde nevoilor și întrebărilor acestora. Sunt disponibile promoții speciale la rochiile de mireasă și costumele pentru miri, decorațiuni, servicii foto/video, sonorizări, invitații, cofetării, saloane de înfrumusețare, soliști, limuzine și multe alte surprize.

Sâmbătă, de la ora 18.00, în Piațeta Centrală Alba Mall, vă așteaptă un concert susținut de trupa „Good Day”, iar începând cu ora 19.00, în Sala de evenimente BallRoom, va avea loc „White Obsession”,  un eveniment adresat mireselor anului 2013, cu fabuloasa prezentare a rochiilor de mireasă și degustare de vin marca Jidvei.

În plus, ediția aniversară cu numărul V a Târgului de Nunți aduce tombola „Orașul Mirilor”. „Invităm toți mirii care trec pragul Târgului să participe gratuit la Tombola Orașul Mirilor unde pot câstiga tricouri cu mesaje amuzante de nuntă, în fiecare zi de târg și marele premiu – o petrecere de burlăcie de lux, într-un mic loc de rai, la Golf Hotel Pianu”, au transmis organizatorii.

Programul evenimentului:

Vineri, 8 februarie: 14.00- 21.00

Sâmbătă, 9 februarie: 10.00-21.00

Duminică, 10 februarie: 10.00- 20.00.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax