Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tarife majorate cu până la 15% pentru transportul rutier judeţean pe ruta Aiud – Teiuş – Alba Iulia. Propunere în şedinţa CJ

Publicat

În şedinţa Consiliului Judeţean de joi se propune majorarea cu până la 15% a tarifelor de transport rutier utilizate de operatorul Transgilyen SRL, pentru ruta Aiud – Teiuş – Alba Iulia. Noile preţuri pentru bilete şi abonamente ar urma să intre în vigoare din 1 septembrie.

Firma solicită majorarea tarifelor de călătorie, prezentând drept motive creşterea semnificativă a cheltuielilor materiale specifice serviciului, mai ales la carburanţi (cu 8%), amortizare, service auto, piese de schimb, anvelope şi acumulatori. De asemenea, au cresctu cheltuielile cu taxe, impozite şi autorizaţii sau asigurări (7,27% la RCA)

Tarifele nu au mai fost modificate din mai 2013.

Dacă biletul pentru o distanţă de până la 5 kilometri costă 3 lei, propunerea de majorare este de 3,5 lei. Pentru distanţe între 14 şi 15 kilometri, de la 5 lei, se propune 5 lei, iar pentru 31-35 de kilometri, biletul va costa 8 lei, faţă de 7 lei în prezent.

Pentru abonamente, pentru distanţe până la 5 kilometri preţul va fi de 105 lei, faţă de 90 lei cel actual, sau pentru 14-15 kilometri de 165 lei, comparativ cu 150 lei în prezent, iar pentru 31-35 kilometri, 230 lei faţă de 210 lei.

Vedeţi propunerile de modificare a tarifelor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax