Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tată şi fiu din Cugir, arestați preventiv pentru trafic de droguri. Au vândut și consumat cannabis în propria locuință

Publicat

droguri cannabis diicotTată şi fiu din Cugir sunt arestaţi preventiv pentru trafic de droguri. Romoşan Mihai (tatăl) a ajuns după gratii în 28 decembrie , la propunerea DIICOT Alba Iulia, în timp ce Romoşan Mihai Raul (fiul) este arestat din 11 noiembrie 2016.

În acest dosar, procurori DIICOT Alba Iulia şi poliţişti de la BCCO au efectuat în 10 noiembrie o percheziţie la domiciliul celor doi. Romoşan Mihai Raul, de 27 de ani, a fost reţinut şi arestat preventiv. În timpul percheziţiei desfăşurate la domiciliul celor doi inculpaţi, procurorii au descoperit ”masă vegetală” (cannabis) şi obiecte destinate consumului de droguri.

Romoşan Raul Mihai se ocupa în activitatea infracţională şi cu vânzarea de droguri către alţi tineri din Cugir. La sediul DIICOT Alba Iulia au fost audiaţi mai mulţi consumatori din oraşul Cugir. Drogurile se consumau de multe ori la locuinţa inculpaţilor. Cercetările vizează săvârşirea infracţiunilor de deţinere, vânzare şi punerea la dispoziţie a unei locuinţe pentru consum de droguri de risc.

Activitatea infracţională a inculpatului Romoşan Mihai (tatăl), de 46 de ani, a continuat astfel încât DIICOT Alba Iulia a propus arestarea preventivă a acestuia. Cererea a fost aprobată la Tribunalul Alba, unde s-a emis un mandat de arestare pe perioada 28 decembrie 2016 – 27 ianuarie 2017. Inculpatul a contestat măsura şi va ajunge în faţa unei instanţe de la Curtea de Apel. Pentru Romoşan Raul, măsura arestului preventiv a fost prelungită până în 9 ianuarie 2017.

Romoşan Mihai este recidivist. Acesta a fost condamnat în martie 2014 la 2 ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere pe o perioadă de încercare de 7 ani, tot pentru trafic de droguri. În acelaşi dosar au mai fost condamnaţi la închisoare cu suspendare alţi opt inculpaţi din Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax