Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Taxarea parcării în Cetatea Alba Iulia, SUSPENDATĂ. Staţiile vor fi mutate şi se va mai monta un aparat, în interiorul spaţiului istoric

Publicat

bariera intrare cetate În a treia zi din săptămâna „de probă” pentru barierele de acces cu plată în Cetatea Alba Carolina, reprezentanţii Primăriei Alba Iulia precizează că taxarea parcării în spaţiul istoric a fost suspendată. Miercuri, după o întâlnire între primărie, Corint SRL și firma care a montat echipamentul de acces auto și taxare a parcării, s-a decis repoziționarea stației de taxare și suplimentarea cu încă un aparat de taxare, poziționat în interiorul Cetății.

Citeşte şi FOTO-VIDEO: Blocaje la bariera de acces în Cetatea Alba Carolina, în prima zi de funcţionare. Şoferii au aşteptat zeci de minute la coadă

Citeşte şi După două zile, barierele de acces în Cetatea Alba Carolina S-AU DEFECTAT. Sistemul de taxare, oprit până la remedierea erorilor de soft

Miercuri dimineață a avut loc o întâlnire cu reprezentanți ai firmei care a montat echipamentul de acces auto și taxare a parcării în Cetatea Alba Carolina. La întâlnire au mai participat responsabili tehnici din cadrul primăriei, dar și reprezentanți ai Corint SRL, care a achiziționat, în cadrul proiectului de restaurare a Laturii de Vest, sistemul de acces cu bariere, transmit reprezentanţii Primăriei.

”În urma discuțiilor, s-a decis repoziționarea stației de taxare de pe actualul amplasament (insula care separă sensurile de acces) și suplimentarea echipamentelor cu încă un aparat de taxare, poziționat în interiorul Cetății. Aceste măsuri vor scurta timpii alocați operațiunilor intermediare de validare a taxării. Canalele tehnice existente permit realizarea infrastructurii de conectică între cele două posturi de taxare și bariera”, se precizează în comunicatul de la primărie.

Detaliile privind noile locaţii urmează să fie stabilite ulterior. Posibile variante pentru aceste noi locaţii ar fi în zona spaţiilor de parcare imediat după barierele din apropierea Hotelului Cetate, spre interiorul spaţiului istoric sau în apropierea sediului Muzeului şi catedralelor.

Taxarea parcării în Cetatea Alba Carolina va fi suspendată până la optimizarea tuturor elementelor ce compun sistemul de acces.

Citeşte şi Parcare cu plată în Cetatea Alba Carolina. Tarife, reguli de acces pentru vizitatori şi riverani, amenzi

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Cetatean

    vineri, 27.02.2015 at 11:34

    Buna.
    Pacat ca societatea civila din ALba Iulia este slab reprezentata si NU ia atitudine pentru anumite „hotarari” ale consiliului local.
    Exemplu:
    – parcarile de langa blocuri,
    si acum CULMEA
    – bariera de acces in cetatea istorica.
    SUNT NISTE GRESELI GRAVE ALE ADMINISTRATIEI PUBLICE.
    Sunt niste biruri impuse pe banii si nervii oamenilor.
    Acestea afecteaza in primul rand localnicul orasului, pentru vizitatorul care vine o data pe an, nu este o problema speciala.
    Ma intreb sincer daca cineva din primarie isi pune problema ce fac oamenii care trebuie sa mearga de 3 – 4 ori pe zi , cate 5 minute , pentru rezolvarea unor probleme la institutiile / universitatea din incinta cetatii istorice ??????? Oamenii isi permit sa piarda 6-10 lei/zi pentru o restrictie ??????
    Se vor lasa masinile pe langa hotel Cetate si …. fuga, fuga 1 km ….. timp pierdut, nervi, stres, etcccccccc ????????????????!!!!!!!!!!
    NU SE GANDESTE NIMENI LA PROBLEMELE ASTEA !!!!!!!!
    Singurul rost al unei astfel de bariere, ar fi DOAR pentru a restrictiona accesul in cetatea istorica cu ocazia unor evenimente speciale ( concerte, 1 Decembrie)
    As dori din tot sufletul ca ADMINISTRATIA ACTUALA SA FIE MAREA PERDANTA PENTRU IMPLEMENTAREA UNOR MASURI CARE INGREUNEAZA VIATA LOCALNICILOR SI II STRESEAZA PSHIHIC.

    ALOOOOOO SOCIETATEA CIVILA ???????!!!!!!!
    ALOOOOOO PRESA, MEDIA ????????!!!!!!!!
    HAIDETI SA FACEM INTALNIRI SI SA LUAM ATITUDINE !!!!!!!!!

  2. cosmin

    sâmbătă, 28.02.2015 at 11:09

    IARA HO^^^ AIA DE LA CORINT SANTIMBRU

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax