Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tendinţele anului 2011 în materie de nunţi, la târgul din Alba Mall

Publicat

Cea mai importantă şi cea mai mare expoziţie din judeţ, din domeniul nunţilor, a fost prezentă pentru a treia ediţie la Alba Iulia, la centrul comercial Alba Mall, în perioada 18-20 februarie 2011. În cele trei zile ale târgului, vizitatorii au găsit o paletă variată de furnizori, dar şi specialişti gata să răspundă tuturor întrebărilor.

Tendinţele nunţilor din 2011 includ concepte rustice, o mulţime de detalii, multă creativitate şi eleganţă. În ceea ce priveşte culorile pentru nunţi, predominant este alb combinat cu mov sau alb combinat cu roz-ciclam lucios. Din buchetul miresei nu lipseşte verdele crud şi lalelele combinate cu trandafirii.

Rochiile de mireasă sunt cu numeroase straturi de tulle, organza şi paiete pe corset. De remarcat este faptul că multe dintre modele sezonului reduc volumul exagerat al rochiei, păstrând o proporţie ce urmăreşte linia corpului, în special a şoldurilor, jucându-se cu volume şi straturi decorative din tulle aplicate pe partea inferioară a rochiei. Predomină bejul, iar aplicatiile stridente, precum negrul sau roşul au fost scoase din colecţiile de anul acesta.

Tortul miresei rămâne elementul central al nunţii, tocmai de aceea cofetarii se întrec în măiestrie, design, culori şi ingeniozitate. Marţipanul, modelat în fel şi chip, i-a impresionat pe vizitatorii târgului.

Pentru mirii tineri, foarte veseli sau foarte hotărăţi, torturile colorate reprezintă o alegere bună. La mare modă sunt torturile tematice, cum ar fi mai multe geamantane suprapuse, de diferite culori, palatul lui Aladin, Turnul Eiffel, tort cu pene în colivie şi multe altele.

Pozele de nuntă sunt prelucrate cu multă migală, în dendinţele acustui an sunt albumele cartonate, lucrate în tipografii, efectul vizual este incredibil, la fel şi preţurile, care depaşesc 1.000 de lei, în funcţie de grosimea albumului.

Pentru a trece mai uşor de criză, furnizorii au pregătit pachete de servicii pentru toate buzunarele. Spre exemplu, dacă doriţi ca sala de nunţi să fie decorată modern şi cu gust, dar nu vreţi să cheltuiţi foarte mult, puteţi alege penele de struţ colorate, în locul florilor naturale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax