|

Tendinţele anului 2011 în materie de nunţi, la târgul din Alba Mall

Cea mai importantă şi cea mai mare expoziţie din judeţ, din domeniul nunţilor, a fost prezentă pentru a treia ediţie la Alba Iulia, la centrul comercial Alba Mall, în perioada 18-20 februarie 2011. În cele trei zile ale târgului, vizitatorii au găsit o paletă variată de furnizori, dar şi specialişti gata să răspundă tuturor întrebărilor.

Tendinţele nunţilor din 2011 includ concepte rustice, o mulţime de detalii, multă creativitate şi eleganţă. În ceea ce priveşte culorile pentru nunţi, predominant este alb combinat cu mov sau alb combinat cu roz-ciclam lucios. Din buchetul miresei nu lipseşte verdele crud şi lalelele combinate cu trandafirii.

Rochiile de mireasă sunt cu numeroase straturi de tulle, organza şi paiete pe corset. De remarcat este faptul că multe dintre modele sezonului reduc volumul exagerat al rochiei, păstrând o proporţie ce urmăreşte linia corpului, în special a şoldurilor, jucându-se cu volume şi straturi decorative din tulle aplicate pe partea inferioară a rochiei. Predomină bejul, iar aplicatiile stridente, precum negrul sau roşul au fost scoase din colecţiile de anul acesta.

Tortul miresei rămâne elementul central al nunţii, tocmai de aceea cofetarii se întrec în măiestrie, design, culori şi ingeniozitate. Marţipanul, modelat în fel şi chip, i-a impresionat pe vizitatorii târgului.

Pentru mirii tineri, foarte veseli sau foarte hotărăţi, torturile colorate reprezintă o alegere bună. La mare modă sunt torturile tematice, cum ar fi mai multe geamantane suprapuse, de diferite culori, palatul lui Aladin, Turnul Eiffel, tort cu pene în colivie şi multe altele.

Pozele de nuntă sunt prelucrate cu multă migală, în dendinţele acustui an sunt albumele cartonate, lucrate în tipografii, efectul vizual este incredibil, la fel şi preţurile, care depaşesc 1.000 de lei, în funcţie de grosimea albumului.

Pentru a trece mai uşor de criză, furnizorii au pregătit pachete de servicii pentru toate buzunarele. Spre exemplu, dacă doriţi ca sala de nunţi să fie decorată modern şi cu gust, dar nu vreţi să cheltuiţi foarte mult, puteţi alege penele de struţ colorate, în locul florilor naturale.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=15938avatar Publicat de pe 20 februarie 2011 şi actualizat pe 21 februarie 2011.
Publicat în Moda.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Mazilu Aurica: Daca a fost odata o recidiva la distanta care a fost rezecata chirurgical este optiune pt imunoterapie.
  • El Barto: Asta e mizilic, ia citește comentariile de pe pagina de Facebook, te apucă amețeala, am impresia că unii...
  • Tara lui Papura Voda: Sa speram ca va lua multe ciocane in parnaie !
  • Tara lui Papura Voda: Electrica, Posta Romana, Apa Canal, RAR…pline de politruci! Cum naiba sa functioneze...
  • Oncologul de garda: Multumesc mult pentru comentariul negativ si va doresc sa nu aveti nevoie nici de oncolog si nici...

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI