Connect with us
Publicitate

AIUD

Tentativa de OMOR de la Aiud. Femeia care şi-a înjunghiat „partenerul de pahar”, ARESTATĂ preventiv

Publicat

femeie-catuse-arestata-inchisoare-300x169

Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba a transmis, marţi, că femeia de 53 de ani care l-a înjunghiat pe un bărbat, duminică seara, după ce a băut cu el şi cu prietena lui, a fost arestată preventiv.

“Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au dispus la data de 13.11.2017, punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pe o durată de 24 de ore, împotriva inculpatei Mărcuş Marcela, în vârstă de 53 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor calificat.

La data de 14.11.2017, procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă, iar  Tribunalul Alba a dispus arestarea preventivă a inculpatei pe o durată de 30 de zile începând cu data de 14.11.2017, sens în care a fost emis şi mandatul de arestare preventivă de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba.

În fapt, s-a reținut că la data de 12.11.2017, în jurul orei 19:30, în timp ce persoana vătămată, F. V. se afla la locuința numitei Mărcuș Marcela, situată în municipiul Aiud, aceasta din urmă, pe fondul consumului de alcool, în urma unei neînțelegeri spontane apărute, i-a aplicat o lovitură cu un cuțit, provocându-i o plagă penetrantă a hemitoracelui stâng, leziuni care pentru vindecare necesită 25-30 de zile de îngrijiri medicale, fiindu-i pusă viața în primejdie.

Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi de drept, în vederea stabilirii răspunderii penale.

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul I.P.J. Alba și Poliției Municipiului Aiud.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, transmit procurorii.

Vezi şi Tentativă de OMOR la Aiud. O femeie a înjunghiat un bărbat, după o „petrecere” în apartament

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax