Connect with us
Publicitate

AIUD

Tentativă de OMOR la Aiud. O femeie a înjunghiat un bărbat, după o „petrecere” în apartament

Publicat

cutit-sotie-femeie

O femeie în vârstă de 53 de ani din Aiud, cu antecedente penale, a fost reţinută şi va fi propusă pentru arestare preventivă, după ce l-a înjunghiat pe un bărbat cu care consumase alcool. Incidentul s-a petrecut duminică seara, în apartamentul femeii, din municipiu.

Cazul a ajuns în atenţia Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba. Din primele date, femeia ar fi consumat băuturi alcoolice, împreună cu victima, V.F, un bărbat în vârstă de 50 de ani, şi prietena lui, într-un local. Apoi au mai cumpărat ţuică şi şi-au continuat “petrecerea” la apartamentul inculpatei.

La domiciliul femeii, bărbatul şi prietena lui s-au certat, astfel că “gazda” i-a cerut să plece, însă acesta a refuzat. Au urmat discuţii contradictorii, care au degenerat. În cele din urmă, femeia de 53 de ani s-a ridicat în picioare şi l-a lovit cu un briceag în zona hemitorace stâng, aproape de inimă. Bărbatul a părăsit apartamentul şi şi-a dat seama, pe drum, că este rănit. Şi-a sunat prietena, care l-a chemat înapoi în apartament şi a chemat poliţia şi salvarea.

A fost dus la spital şi supus unei intervenţii chirugicale, fiind internat pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Procurorii au constatat, pe baza concluziilor medico-legale, că viaţa bărbatului a fost pusă în pericol.

Agresoarea este, potrivit unor surse, Marcela Mărcuş. Are antecedente penale. În 2011, a fost condamnată la doi ani de închisoare pentru tentativă de omor. Atunci, agresiunea s-a petrecut într-un local public din Aiud. A spart o sticlă şi şi-a rănit victima în zona gâtului.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax