Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

TENTATIVĂ de SUICID la a patra încercare, în Alba Iulia. Un bărbat de 35 de ani a ameninţat că se aruncă de pe clădirea „Albapam”

Publicat

bucea Aflat la a patra tentativă de suicid, un bărbat de 35 de ani din Ploieşti, care locuieşte fără forme legale la Alba Iulia a pus din nou pe jar forţele de intervenţie, luni seara. Ciprian Bucea s-a urcat din nou pe clădirea „Albapam” din zona Gării CFR şi a ameninţat că se aruncă în gol.

Poliţiştii au reuşit să-l convingă să coboare de pe clădire, în câteva minute.

Cu doar două săptămâni în urmă, pe 11 mai, seara, acesta a urmat acelaşi „scenariu”, de data aceasta pe o clădire aflată în construcţie pe Bulevardul Republicii din oraş. După câteva minute de negocieri, oamenii legii au reuşit să-l convingă să coboare la sol.

Celelalte două tentetive de suicid au fost tot de pe clădirea „Albapam”, în lunile martie 2015, respectiv octombrie 2014.

Bucea locuia la centrul pentru persoane fără adăpost din zona Gării CFR Alba Iulia, având domiciliul în Cîmpeni.

Citeşte şi VIDEO: A treia TENTATIVĂ de SUICID. Un tânăr a amenințat că se aruncă de pe o clădire situată pe Bulevardul Republicii din Alba Iulia

Vezi și FOTO – VIDEO La a doua TENTATIVĂ de SUICID: Tânărul care a ameninţat că se ARUNCĂ de pe clădirea Albapam a fost COBORÂT după o oră

Citeşte şi FOTO – VIDEO| Încă o TENTATIVĂ de SINUCIDERE la sediul Albapam din Alba Iulia: Un bărbat a ameninţat că se ARUNCĂ de pe clădire

Anul trecut, Ciprian a fost transportat la spital, unde spuneau paramedicii de pe SMURD urma să i se facă o evaluare psihiatrică. Bărbatul ar fi încadrat cu handicap de gradul doi cu afecţiuni de această natură. Ciprian a mărturisit atunci că sunt momente în care nu este conştient de ceea ce face.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Lunetistul

    luni, 25.05.2015 at 21:53

    Nu stiu cine este mai dement. Cel care pune in miscare serviciul ISU si-o adevarata concentrare de forte, pentru un spectacol grotesc, care deja a patra oara se termina la fel……….cu circ si apoi cu regrete si scuze imbecile din partea asa zisului sinucigas………….sau autoritatile care nu sunt capabile sa termine odata circul cu acest nebun. Luati-l mai fratilor si inchideti-l la un spital de specialitate. Cred ca este mai ieftin decat odata la 2 saptamani cand nebunul se imbata sa fuga o jumatate din serviciile speciale „sa-l salveze”. In timp ce nebunul face circ dizlocand forte speciale ca sa-l de-a jos, poate sunt oameni care chiar au probleme reale si nu pot beneficia de ele pentru ca stau sa de-a jos un tembel. Da lasa-ti-l naibii in pace odata si nu mai fugiti dupa fundul lui de cate ori se urca pe vreo cladire. Se da el jos singur cand va vedea ca nu are asistenta si audienta. Pe bune, mai cheltuim aiurea banii celor care muncesc, pentru tot felul de dementi si betivi?

  2. NEpatriot

    marți, 26.05.2015 at 08:46

    Ce usor este sa zicem ca e nebun. E nebun si gata, s-a rezolvat problema! Dar de ce oare vrea omul asta sa se sinucida si uitati-va cate evenimente asemanatoare s-au intamplat in ultima vreme. Cred ca multi oameni ajung la disperare pentru ca realizeaza ca pur si simplu nu mai au nici o sansa la o viata normala (o slujba, un venit, o familie, o casa…), iar asta pare sa fie rezultatul saracirii accelerate a populatiei, rezultatul coruptiei care ne macina zi de zi, rezultatul faptului ca oamenii sunt tot mai rai, mai avari si mai avizi dupa bani si putere, zadarnicind sansele celor din jur chiar daca ei au mai mult de cat au nevoie.
    Cred ca cineva cu „greutate” ar trebui sa vada aceste lucruri, sa-si dea seama ca toate au o limita si sa incerce sa mai intoarca roata si in favoarea acelor multi care chiar nu mai traiesc ci doar exista!

  3. Popescu

    marți, 26.05.2015 at 10:52

    Cred ca vom avea cea mai experimentata unitate ISU din tara :).

  4. Adam

    marți, 26.05.2015 at 14:50

    Individul asta e un oligofren, un betiv si o t***a nesatula de atentie. Plange ca o baba sclerozata ca nu are de lucru… da’ bani de alcool si tigari are….
    Daca esti barbat si vrei sa te sinucizi arunca-te dracului in cap odata sa ne scapam de tine nu mai fa atata circ ca o tiganca borata…. Trebuie sa vina de fiecare data cand bea asta antigel si i se scoala lui sa se urce pe AlbaPam, Politia si ISU sa il linga in c** sa se dea jos. Esti un parazit social, un betiv fara creier si ne-ai face tuturor un mare serviciu daca te-ai arunca pe bune…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax